Ana Sayfa » » Sitemiz Hakkında...

Sitemiz Hakkında...

İlk olarak şunu belirteyim;biz para kazanma,tıklama kasma,üye kasma gibi amaçlarla bu siteyi açmadık.Bizim amacımız anime seven gençleri bir site üzerine toplayıp anime izlemenize yardımcı olmaktır.
Sitemizdeki Rütbeler:
Site Kurucusu:Normal bir ziyaretçinin asla ulaşamayacağı bir rütbedir.Sadece Yusufhan'a aittir.
BaşYönetici:Site kurucusundan sonraki en yetkili rütbedir.Şu an bu rütbe benimdir ve ben olduğum sürece yeni bir BaşYönetici olamaz.
BaşEditör:Sitede yayınlanan bütün yazılardan ve kaynaklardan sorumludur.Şu an rütbe benimdir.Sadece bir tane BaşEditör olabilir.
Yönetici:Yönetici olmak için Site Kurucusu ile skype üzerinden görüşme gerçekleştirilmelidir.Yönetici alıp kovmak,Site Kurucusu'nun görevidir.
Çevirmen:Şu an sahip olduğumuz Japonca ile program kullanmadan yapamadığımız ama Japon'camız geliştikçe üstlenebileceğimiz bir rütbedir.İyi derecede Japonca bilenler bu rütbe için başvurabilir.
Takım Kaptanı:Bir bakıma Yönetici'lerin asistanlarıdır.Takım Kaptanı alıp kovma özelliği sadece BaşYönetici'ye aittir.
BaşYönetici sadece Site Kurucusu tarafından değiştirilebilir ve Site Kurucusu'na yakın olmak zorundadır.En az 1 kez Skype'den görüşmek gereklidir.
Teğmen:Takım Kaptanları'nn asistanlarıdır.Tek rütbeleri blog paylaşmak ve site güvenliğini korumaktır.
Ziyaretçi:En düşük rütbedir.Sadece bloglara bakabilir.
Site Güvenliği
1-Site güvenliğinden Baş Yönetici ve acil durumlarda Site Kurucusu da sorumludur.
2-Küfürlü,erotik içerikli,konu dışı,siyasi yorum yapan Google hesapları engellenecek ve durumun tekrarı yaşanırsa şikayet edilecektir.
3-Sitede anime içermeyen bir blog paylaşılamaz.
4-Sitede yabancı kaynaklar paylaşmak konu dışıdır.
5-BaşYönetici'nin izni dışında reklam yapanlar uzaklaştırılacak ve şikayet edilecektir.Durum gerekirse hukuksal yollara kadar gidebilir.
6-Site Kurucusu sitede istediği değişikliği(Rütbe,şablon,kaynak,yazı,blog)bildirmeden gerçekleştirebilir ve sorumluluk almaz.
7-BaşYönetici daima Site Kurucusunun isteklerini koşulsuz şartsız gerçekleştirir.BaşYönetici,yaptıklarından  sorumlu değildir.
8-Yöneticilerin anime bilgisi sınanacaktır.Sınavı geçemeyen Yönetici adayları aldıkları nota göre ya Takım Kaptanı yada Teğmen olarak yerleştirilecektir.Eğer notları 10/5'den düşükse onlara hiçbir şekilde rütbe verilmeyecektir.
9-Site Kurucusu'nun özel durumlarında(sağlık,iş,okul vb.)acil durum olursa site yönetimi geçici olarak BaşYönetici'ye geçer.Site Kurucusu en kısa zamanda yönetimi geri alır.
10-Yöneticiler rütbe değişikliğini BaşYönetici'nin emirleri doğrultusunda gerçekleştirebilirler.Rastgele rütbe yükseltemez yada indiremezler.Yapılan her yanlış için Yöneticilerin rütbeleri bir kademe indirilir.Gerekirse uzaklaştırılırlar.
Hepinize iyi animeli günler,mutluluklar dileriz.
/Fatih(BaşYönetici)
/Yusufhan(Site Kurucusu)

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.